Laperva Triple Mass Gainer, Milk Chocolate, 3kg
Laperva Triple Mass Gainer energiya tejash va yuqori ozuqaviy qiymat uchun proteinga boy. Tarkibida oqsillar va uglevodlarni hazm qiladigan va ovqat hazm qilish jarayoniga yordam beruvchi ovqat hazm qilish fermentlari va tanaga energiya beradigan va mushaklarning o'sishiga hissa qo'shadigan uglevodlar mavjud va oqsil mushaklarni qurish uchun tezkor manba, vitaminlar, minerallar va mushaklarni qurishga yordam beradigan muhim aminokislotalarni o'z ichiga oladi. , va glutamin, mushaklarning buzilishi natijasida kelib chiqqan mashqlar og'rig'ini engillashtiradigan ozuqaviy qo'shimcha. Mahsulotning afzalligi shundaki, u sportchilar uchun, ayniqsa, doping aniqlanishi mumkin bo'lgan musobaqalar yoki testlar uchun mo'ljallangan.
Laperva Triple Mass Gainer-ning xususiyatlari
Sutli shokolad, qulupnay va vanil ta'mi
Mushaklarning o'sish sur'atlarini oshiring.
Tanani energiya bilan ta'minlang
1,5 g kreatin
5 g glutamin
10 g BCAA
19 vitamin va minerallar
260 g uglevod / xizmat
Har bir xizmat uchun 1316 Kkal
Yuqori protein (59 g / xizmat)
150 mg ovqat hazm qilish fermentlari (fermentlar aralashmasi)
Sportchilar uchun mos keladi (vazn ortishi va mushak massasi)
Mashg'ulot kuni: Bir osh qoshiq (175 g) laperva uch massasini kuniga ikki marta ovqatlar orasida va mashg'ulotdan keyin 400-500 ml sut yoki suv bilan aralashtiring. Ishlatishdan oldin aralashmani 60-120 soniya davomida aralashtiring.
Dam olish kuni: Ovqatlar orasida bir qoshiq (175 g) Laperva Triple Massni 400-500 ml sut yoki suv bilan aralashtiring. Ishlatishdan oldin aralashmani 60-120 soniya davomida aralashtiring.
Qo'shimcha kaloriyalar uchun: to'liq sut va yeryong'oq moyi, jo'xori uni, banan va boshqa mevalar kabi boshqa ovqatlarni qo'shishingiz mumkin.
Operatsiyadan ikki hafta oldin iste'mol qilishni to'xtatish kerak.
Agar biron bir dori-darmonlarni qabul qilsangiz yoki ularni 6 oydan ortiq qabul qilsangiz, shifokoringiz bilan maslahatlashing.
25C dan past haroratda quruq, salqin joyda saqlang.
To'g'ridan-to'g'ri quyosh nuri yoki namlikka ta'sir qilish mahsulotga zarar etkazishi mumkin.