Bosh sahifa » Sport ovqatlanishi » Geynerlar » Levro Legendary MASS 3 kg

Levro Legendary MASS 3 kg

Levro Legendary MASS 3 kg

Levro Legendary Mass - diqqat bilan tanlangan uglevodlar va oqsillar to'plamiga asoslangan geynerlarning yangi avlodi. Massa orttiruvchi bu ajoyib aralash mushak massasi va mushaklar kuchining maksimal darajalariga erishmoqchi bo'lgan yuqori intensiv sportchilar uchun mo'ljallangan. Har bir porsiya yuqori darajada hazm bo'ladigan maltodekstrin ko'rinishidagi uglevodlarning mukammal kombinatsiyasini va keng qamrovli sut oqsili aralashmasi ko'rinishidagi eng yuqori sifatli proteinni ta'minlaydi, unga quyidagilar kiradi:

- sut oqsili konsentrati

- Carbelac zardob oqsili konsentrati

- Isolak zardob oqsili izolati

gidrolizlangan zardob oqsili Optipep

- nozik dispers gidrolizat PeptoPro.

Legendre Mas uglevod va oqsil aralashmasi har qanday yuqori intensiv sportchi uchun zarur bo'lgan ozuqaviy qurilish blokidir. Uglevodlar yuqori intensivlik va uzoq muddatli mashg'ulotlardan so'ng mushaklarning normal ishlashini tiklashga hissa qo'shadi, bu mushaklarning charchashiga va mushaklarning glikogen zahiralarining kamayishiga olib keladi. Protein mushak massasining o'sishi va saqlanishiga hissa qo'shadi, shuning uchun u har bir faol sportchi uchun doimiy ozuqa bo'lishi kerak. Tadqiqotlar shuni ko'rsatdiki, maltodekstrin bilan birgalikda protein iste'moli mushaklarning o'sishini oshirish va maksimal darajada oshirish uchun tanadagi oqsillarning so'rilishini sezilarli darajada yaxshilaydi.

Qadoqlash: 3 kilogramm


Kuniga 4 ta porsiyadan oling (1 porsiya mashg'ulotdan 45-75 daqiqa oldin, 1 ta mashg'ulotdan so'ng darhol va 2 ta ovqat oralig'ida). Treningdan tashqari kunlarda ovqatlanish oralig'ida 2 ta porsiyani oling. Ushbu formula yuqori konsentratsiyaga ega va uning samaradorligi tufayli siz kuniga 2-4 marta 1 ta porsiyani iste'mol qilishingiz mumkin.

Комментарий, содержащий мат или оскорбления других участников, будет удален!
Жирный Наклонный Подчеркнутый Зачеркнутый Спойлер

Shuningdek, tavsiya qilamiz: